Nya elementskydd

Inredning har väl aldrig varit något intresse för mig, men självklart tycker jag om att ha det fint omkring mig. Det finns dock en sak som jag alltid har tyckt illa om när det gäller inredning, och det är element. Element är fula helt enkelt. De förstör ett annars snyggt inrett rum, och därför har vi nu gjort slag i saken och skaffat oss elementskydd. Jag har försökt mig på lite andra lösningar genom åren, som att försöka måla elementen för att göra dem finare, och att göra hemmasnickrade elementskydd som inte blev speciellt bra alls.

Jag vet inte varför vi inte har köpt riktiga elementskydd innan, för det blev verkligen riktigt bra och en stor skillnad mot förut. Vi beställde våra elementskydd här och vi valde det som heter Yoko Vit, som visas i det här klippet där ni också kan se hur snyggt det blir med elementskydd (och hur enkelt det är att montera dem).

Vi köpte också till fönsterbänkar som passar till Yoko. Det blir snyggast eftersom de då är exakt samma färg och samma stil. Jag är otroligt nöjd med resultatet och att det gick så snabbt och enkelt att dölja våra element. Vi tyckte att den frihängande varianten blev snyggast, och den kändes också enklast att montera. Det var i princip bara att:

• Montera hängbeslagen på fönsterbänk och elementskydd
• Mäta och montera stödbeslagen i nederkant
• Hänga upp elementskyddet

Så nu behöver jag inte störa mig på fula element längre, och det känns bra att ha riktiga elementskydd som faktiskt är gjorda just för det ändamålet. Hemmasnickrade varianter riskerar att till exempel inte släppa igenom värmen på rätt sätt, och dessutom är det här som sagt väldigt mycket snyggare. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *